27 januari 2021

Verkiezingsdebat 28 januari

Deze donderdag is er een digitale campagne activiteit in de vorm van een gesprek tussen Wageningers uit verschillende facetten van de samenleving.

 

Hieronder staat meer informatie over en de zoom meetingID om mee te doen. Doe of luister lekker mee!!!

 

Hoe komen we sociaal de Coronacrisis door?

 

Voor de tweede keer dit jaar zijn scholen, winkels, musea en de horeca gesloten. De Lock down is voorlopig nog niet voorbij. En er is hoop: de eerste vaccinaties hebben inmiddels plaatsgevonden. Maar hoe komen wij deze crisis door?

–          Hoe zorgen we er voor dat we tijdens deze crisis maar ook na deze crisis oog hebben voor degene die onze hulp en aandacht het hardste nodig hebben?

–          Gaan we na volgend jaar zomer weer massaal op vliegvakantie of is het wellicht toch tijd voor een ander gedrag?

–          Wat betekent Corona voor lokale ondernemers? (Hoe) Gaan zij na de crisis verder en welke ervaringen hebben zij opgedaan in deze bijzondere tijd?

 

De PvdA Wageningen gaat digitaal in gesprek met ondernemers, ouderen, politici en studenten over de vraag hoe we ook na deze crisis een sociaal en sterk Wageningen en Nederland vormgeven.

 

Datum: 28 januari 2021

Tijdstip: 20:00 tot uiterlijk 21:30 uur

 

Deelnemers:

 

–          Casper Bijl – horecaondernemer café Loburg

–          Lucie van der Hart – inwoner Wageningen

–       Vertegenwoordiger studentenraadpartij Veste

–          Petra van Amersfoort – gemeenteraadslid PvdA Wageningen

–          Anne Janssen – wethouder PvdA Wageningen

–          Paul Tang – Europarlementariër PvdA

 

Het gesprek wordt geleid door Jan Daenen (PvdA Gelderland).

 

Praat je mee? Heb je ideeën of suggesties? Of luister je graag naar wat anderen te vertellen hebben? Sluit je dan aan bij deze Zoom bijeenkomst. Via deze zoom ID en het wachtwoord kun je meedoen: Meeting ID: 982 335 3606

 

Nodig ook je vrienden en kennissen uit!