Stem voor het PvdA Verkiezingsprogramma

7 maart 2021

Programma in plaats van poppetjes

Wil jij ook midden in het verkiezingsgeweld meer weten over het programma van de PvdA? Dat kan.  Op 11 maart, om 20 uur, presenteert de PvdA Wageningen haar vierde digitale bijeenkomst onder de titel: “Programma in plaats van poppetjes”. Meedoen kan via zoom: https://zoom.us/j/9823353606 (meeting ID: 9823353606).

De aandacht in de debatten op tv ligt voornamelijk op de persoon van de lijsttrekker. Maar de programma’s van de partijen gaan over meer dan alleen de quotes op tv en wie goed voor de dag komt. In de debatten wordt slechts het topje van de ijsberg zichtbaar. Wil jij straks weten waar je op stemt in plaats van op wie je stemt? De PvdA Wageningen organiseert daarvoor een digitale bijeenkomst met Esther-Mirjam Sent. De hoogleraar economie in Nijmegen en lid van de eerste kamer schreef als voorzitster van de programmacommissie het programma van de PvdA. Gastheer Jan Daenen (Provinciale staten) en Anne Janssen (Wethouder Wageningen) gaan met haar het gesprek aan om te achterhalen hoe je sociaal democratische normen vertaald naar papier. Welke belofte levert dit de komende 4 jaar op en wat betekent dit voor ons? Even geen verkiezingsretoriek en geen reclame voor een poppetje op de lijst, maar de diepte van het programma in.

Doe mee, praat mee of luister mee op donderdag 11 maart, 20 uur door in te loggen via ZOOM:  https://zoom.us/j/9823353606.