Uitnodiging Nieuwjaarsborrel: Samen werken aan een sociaal 2022

29 december 2021

Beste PvdA’er en overige belangstellenden,

Het jaar 2021 zit er bijna op. Een jaar met bijeenkomsten off- en online. Het was een jaar waarin onze overeenkomsten duidelijker naar voren kwamen dan onze verschillen. Een jaar waarin we elkaar nodig hadden en het steeds duidelijker wordt dat we samen sterker staan.
Die boodschap willen we meenemen naar 2022. Een jaar van Gemeenteraadsverkiezingen. Waarin we onze sociaal democratische waarden gaan laten horen. Om te zorgen dat iedereen een plek heeft waar die zich thuis voelt. Om letterlijk en figuurlijk te bouwen voor de toekomst. Dat gaan we doen met een fantastische lijst, waar onze nieuwe lijsttrekker Anne Janssen leiding aan geeft. We willen dit nieuwe veelbelovende jaar graag met u allen inluiden. Als gast hebben we Gedeputeerde Peter Kerris uitgenodigd om met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Zaterdag 8 januari begint onze online Nieuwjaarsbijeenkomst om 15:30. Op het programma staat:
• Welkom door voorzitter Marieke de Lange
• Vraag en antwoord met Gedeputeerde Peter Kerris en Lijsttrekker Anne Janssen
• Proost op het nieuwe jaar!

De verwachting is dat het programma ongeveer tot 16:30 duurt.
Vindt u het leuk om aan iemand gekoppeld te worden? Stuur dan een mail naar [email protected] dan krijgt u de contactgegevens van een bestuurslid of fractielid om daar op bezoek te gaan tijdens de online borrel. We vertrouwen er op dat alle covid-19 maatregelen in acht worden genomen tijdens dit bezoek.

Als bestuur wensen we u een voorspoedig 2022!