10 januari 2014

John Kersten gast op Nieuwjaarsborrel

Tweede kamer lid John Kerstens zal op zondag, 12 januari 2014, aanwezig zijn als speciale gast tijdens de Nieuwjaarsborrel van de PvdA Wageningen. De Nieuwjaarsborrel vormt tevens de aftrap van de gemeentelijke verkiezingscampagne 2014.

Voor de PvdA Wageningen staat daarbij het samen bouwen aan een sterker & socialer Wageningen, centraal. De in Arnhem wonende John Kerstens is de aangewezen persoon om bij deze bijeenkomst de aftrap van de campagne te verzorgen. Nadat hij werkzaam was als voorzitter van FNV Bouw en vicevoorzitter van vakcentrale FNV, kwam hij bij de verkiezingen van 2012 binnen als één van de hoogste nieuwkomers op de landelijke lijst. Als kamerlid richt hij zich op de onderwerpen sociale zekerheid, werk en economie. Onderwerpen die de komende 4 jaar een belangrijke rol gaan spelen in de lokale politiek nu de rekening van de crisis eerlijk verdeeld moet worden en de economie en werkgelegenheid lokaal aangejaagd moeten worden.

De Nieuwjaarsborrel vindt plaats in Café Carré, Vijzelstraat 2 in Wageningen. Leden en belangstellende zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom.