Samen werkt beter: Campagne aftrap PvdA

Door Roelof Naber op 15 januari 2018

Afgelopen zondag vond de nieuwjaarsborrel van PvdA Wageningen plaats, tevens de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA staat er, met veel actieve nieuwe leden, goed voor. De sfeer tijdens de borrel was dan ook gezellig en gemoedelijk, maar veel ambitie is er ook!

Zo gaan de Jonge Socialisten actief worden in Wageningen en omstreken. Zij gaan zich inzetten voor zowel studenten als jongeren. Daarbij staan onderlinge verbinding én verbinding met woonplaats Wageningen, centraal.   

Lijsttrekker Mathilde Maijer: “de PvdA wil in de komende jaren de focus leggen op betaalbare duurzaamheid voor iedereen en een toekomstgerichte arbeidsmarkt met brede werkgelegenheid, ook in Wageningen. De PvdA blijft zich daarbij sterk maken voor goede zorg, waarbij de mens centraal staat.”

 

Roelof Naber

Roelof Naber

Op mijn tweede ben ik al in Wageningen komen wonen en na een korte onderbreking van 10 jaar voor een studie rechten en wat eerste werkervaring ben ik in 2014 teruggekeerd. Als student bleek ik in een beschermde wereld te leven die ver weg stond van de dagelijkse problemen die veel gezinnen hadden. Dat leerde

Meer over Roelof Naber