Door Petra van Amersfoort op 26 oktober 2015

Een kijkje bij …… 50 +

50Plus is een groep vrijwilligers die sinds 2002 actief zijn voor ouderen. Zij hebben een eigen organisatie opgericht: Stichting Aangenaam Ouder Worden. Zij hebben de 50 Plus Voordeelpas bedacht. Een geweldig idee en initiatief dat ook gerealiseerd is en goed loopt. Veel ondernemers melden zich aan om hieraan deel te nemen en geven 10% korting. Actieve 50- Plussers hebben hele veel baat bij deze pas en krijgen veel kortingen bij plaatselijke winkeliers, restaurants en garagebedrijven. En dit zijn maar een paar voorbeelden van ondernemers die hieraan mee doen.
De 50Plus Voordeelpas kost maar een beetje en je krijg er veel voor terug.
Maar 50Plus doet meer. Er komen ook mensen die graag willen stage lopen of ervaringen willen opdoen als opstap naar een baan.
Ik was erg enthousiast over wat ik hoorde en kreeg uitgelegd hoe het allemaal begonnen is en hoe het nu gaat. Ik kan dan ook iedere 50+ aanbevelen om eens contact op te nemen met 50-Plus! Het is een prachtig initiatief.

Petra van Amersfoort

Petra van Amersfoort

Wie ben je? Mijn naam is Petra van Amersfoort, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben geboren en getogen Waogeningse. Ik hou van een goed boek, thrillers het liefste, een goede film op zijn tijd kan ik ook van genieten, het meest geniet ik van mijn gezin en mijn honden. Enthousiast van?

Meer over Petra van Amersfoort